FESTIVALINFO

välkommen till den tionde upplagan

Helgen den 9 - 11 februari bjuder vi in till den tionde upplagan av Ostfestivalen i Stockholm. På plats finner du som besökare ett unikt utbud av svensk ost, passande tillbehör och dryck som presenteras av ett 50-tal utställare.

Varmt välkomna!

Så går det till

När du kommer till Ostfestivalen är du välkommen att vandra runt bland alla våra utställare och botanisera i deras unika utbud av svensk ost och passande tillbehör. Merparten av utställarna bjuder på smakprover av sina produkter, med förhoppningen att du ska fatta tycke och köpa med dig en förpackning, eller två, hem. En del utställare säljer även ”lättare” måltider i form av toasts, ostburgare m.m.

Biljetter

Förköp: Från 195 kr
På plats i entrén, i mån av plats: 250 kr.
(Vi rekommenderar dock alltid förköp, för smidigare entré på plats).

Biljetterna är ej personliga och går utmärkt att exempelvis ge bort som present.

Åldergräns
Ingen åldersgräns.
Barn, upp till 12 år är välkomna i målsmans sällskap och går in gratis på söndagen.

Barnvagn är tillåtet att ta med in på festivalen på söndagen.
På fredagen och lördagen måste dock barnvagn lämnas i garderoben.

Väskor
Det råder väskförbud för större väskor på evenemang på Munchenbryggeriet. Mindre väskor är OK att ta in i lokalen och större lämnas in tillsammans med din jacka till en kostnad i garderoben.

Husdjur
Tyvärr får alla fyrbenta vänner stanna hemma.

När, var, hur?

Öppettider:
Fredag 9 februari kl. 16 - 20 (Bransch kl. 15 - 16)
Lördag 10 februari kl. 10 - 18
Söndag 11 februari kl. 10 - 16

Plats:
Münchenbryggeriet
Torkel Knutssonsgatan 2, 118 25 Stockholm

Ta buss till hållplatsen Hornsgatan/Rosenlundsgatan. Gå förbi parkeringen. Vid nästa korsning, ta vänster på Torkel Knutssonsgatan. Gå ca. 300 meter till Münchenbryggeriet.

Ta tunnelbanans röda linje till Mariatorget. Välj uppgång mot Torkel Knutssonsgatan/Polishuset. Gå höger när du kommit upp ur tunnelbanan och gå Torkel Knutssonsgatan ca 400 meter till Münchenbryggeriet.

Ta färjan Zeam från kajen Norr Mälarstrand till Söder Mälarstrand. Färjan avgår tre gånger i timmen från varje sida under öppningstiderna. Gå till vänster när du går av och gå ca 300 meter, gå upp för trappan i anslutning vid Münchenbryggeriet.

Det går bra att parkera på Torkel Knutssonsgatan, Söder Mälarstrand och närliggande gator. Dessa är i regel gratis efter kl. 19 samt helgdagar. Det finns även större parkeringar i närheten som tar avgift.

Tipsa en kompis om festivalen och gå tillsammans!

SMSEpost

GE BORT EN OSTUPPLEVELSE!

Känner du någon som älskar ost och är en sann livsnjutare? Varför inte då ge bort en entrébiljett till Ostfestivalen till någon du tycker om. Biljetterna är inte personliga och passar därför utmärkt att ge bort i present.
För er som önskar har vi därför tagit fram en “Grattis-hälsning" som ni kan ladda hem här och skriva ut och ge bort tillsammans med biljetterna (köps separat).
Skriv ut ditt Grattiskort