FESTIVALINFO

välkommen till den Andra upplagan Av Ostfestivalen

Helgen den 11-12 oktober är vi åter tillbaka med svensk ost i fokus och den andra upplagan av Ostfestivalen i Göteborg. På plats presenterar ett 30-tal utställare ett unikt utbud av ost, passande tillbehör och dryck. På vackra Auktionsverket Kulturarena mitt i centrala Göteborg i stadsdelen Linné bjuder vi in till två dagar fyllda av inspiration och smakupplevelser.

Varmt välkomna!

Så går det till

När du kommer till Ostfestivalen är du välkommen att vandra runt bland alla våra utställare och botanisera i deras unika utbud av svensk ost och passande tillbehör. Merparten av utställarna bjuder på smakprover av sina produkter, med förhoppningen att du ska fatta tycke och köpa med dig en förpackning, eller två, hem.

Biljetter

Förköp: från 195 kr
På plats i entrén, i mån av plats: 250 kr.
(Vi rekommenderar dock alltid förköp, för smidigare entré på plats). OBS! Förra året sålde biljetterna slut innan festivalhelgen så se till att säkra din biljett redan nu.

Specifik entrétid på lördagen
Lördagsbiljetterna säljs med olika entrétider. Det innebär att ni måste komma under den tiden som är angiven på den biljett ni köpt. Väl på plats är ni sedan varmt välkomna att stanna så länge ni önskar.

Biljetterna är ej personliga och går utmärkt att exempelvis ge bort som present.

Barn går in gratis i sällskap av målsman första 30 min på fredagen respektive lördagen.

Husdjur
Tyvärr får alla fyrbenta vänner stanna hemma.

När, var, hur?

Öppettider:
Fredag 11 oktober kl. 14 - 20
Lördag 12 oktober kl. 10 - 18

Plats:
Auktionsverket Kulturarena
Tredje Långgatan 9, Göteborg

Tipsa en kompis om festivalen och gå tillsammans!

SMSEpost

GE BORT EN OSTUPPLEVELSE!

Känner du någon som älskar ost och är en sann livsnjutare? Varför inte då ge bort en entrébiljett till Ostfestivalen till någon du tycker om. Biljetterna är inte personliga och passar därför utmärkt att ge bort i present.
För er som önskar har vi därför tagit fram en “Grattis-hälsning" som ni kan ladda hem här och skriva ut och ge bort tillsammans med biljetterna (köps separat).
Skriv ut ditt grattiskort!