DRYCK TILL OST

Drycker

Olika dryck passar till olika ostar och självklart kan du köpa ett stort utbud av detta på festivalen. Allt från Öl, Vin, Hantverkscider, Sprit, alkoholfria alternativ och mycket mer. Bland annat har vi i samarbete med Nils Oscar tagit fram en Ost- & Ölguide som du inte får missa att ta del av på plats på festivalen och låta dig guidas fram i olika smakkombinationer. Dessutom har vi så klart en bubbelbar där denna ädla dryck presenteras.

OST & ÖLGUIDE

Ost och öl är en perfekt kombination för alla tillfällen och sällskap. Tillsammans med vår samarbetspartner Nils Oscar har vi därför tagit fram en guide för just detta. Prova dig fram och hitta dina favoritkombos. Hoppas det smakar!

Svenska Dryckesakademien

Vi kan för andra året i rad stolt presentera Svenska Dryckesakademien som dryckespartner till Ostfestivalen i Göteborg. Samarbetet innebär att du som besökare kan botanisera i just svenska drycker från vårt avlånga land. Målsättningen är att du ska kunna provsmaka och fördjupa dina kunskaper om svenskt vin, hantverkscider, must, öl, sprit, bärvin m.m.